PROFIL

PERUTUSAN PENGARAH

Assalamualaikum wbh, Salam Sejahtera, Salam 1 Malaysia dan Salam Melaka Maju Negeriku Sayang Fasa II

Sebagai salah sebuah agensi utama pembangunan Negeri Melaka, LPM akan terus mengorak langkah untuk menambah baik kualiti perkhidmatannya dari masa kesemasa termasuk menyediakan laman sesawang yang lebih terampil dan bermaklumat.

Pada kesempatan ini, saya ingin mengucapkan selamat datang dan selamat melayari Portal Rasmi LPM. Semoga dengan adanya Portal Rasmi LPM, para pelawat akan dapat mengenali LPM dengan lebih dekat lagi.

Adalah menjadi hasrat saya serta seluruh warga kerja LPM untuk memenuhi keperluan para pelanggan dan kami akan sedaya upaya menyediakan maklumat yang lebih tepat dan terkini khususnya berkaitan aktiviti-aktiviti utama yang dilaksanakan oleh LPM.

Pada masa yang sama kami juga berharap agar Portal Rasmi LPM ini akan menjadi platform terbaik kepada para pelanggan dan pelawat berkongsi pandangan dan idea untuk meningkatkan lagi keupayaan kami dalam memberikan perkhidmatan yang berkualiti untuk kebaikan semua.

Akhir kata, salam hormat dari saya dan selamat melayari Portal Rasmi LPM.
 

Saleh bin Md Dom
Pengarah Eksekutif
Lembaga Perumahan Melaka
PROFIL    PERUTUSAN PENGARAH   SEJARAH LPM     VISI & MISI     OBJEKTIF     DIREKTORI KAKITANGAN     PENCAPAIAN     PENCAPAIAN PIAGAM PELANGGAN     CARTA ORGANISASI     KETUA PEGAWAI MAKLUMAT     STATISTIK PEMBAYARAN ONLINE 

Tarikh Akhir Kemaskini :: 05-12-2016 :: 03:13 PM